MAT OG DRIKKE

Rodeløkken Kafe

borddekket1
marielloglars

Velkommen til Rodeløkken kafe - en oase i hovedstaden OsloBare 10 minutter fra Oslo sentrum kan du svinge inn og ta en kopp kaffe sammen med vafler eller kaker av ulike slag. Med skog og sjø i alle retninger er denne kafeen unik så sentralt i Oslo. Her kan du virkelig slappe av fra storbyens mas og kjas.

Her på Rodeløkken har det eksistert serveringssted siden 1873, og navnet er fra en tidligere eier av stedet, generalkonsul Ernst Rohde som var en av kongens mest betrodde menn. Kafeen het også Rohdeløkken Kafe, men ble i senere tid skrevet uten h i navnet.

sommerogfolkutenforkafe1
nybaktekaker1
sommerutenforkafe1
borddekket4
borddekket2
blomsterutenforkafe1

Rodeløkken Kafe har et flott lokale som passer for de fleste anledninger. Lokalet kan romme opptil 50 - 60 personer, men man utvider ofte med telt utenfor hvis man er mange personer. Med god plass utenfor kafeen, er det mulig med servering for opptil 120 personer. Typer arrangement er alt fra enkle lunsjer og frokost til flotte bryllupsmiddager, bursdagsfester osv. Kontakt oss for tilbud eller bestilling.

Fra menyen kan man velge en nydelig spansk tapasbuffêt, spansk oksegryterett eller en tradisjonell norsk sommerbuffêt til ditt selskap. For mer informasjon gå inn på selskapsmeny.


logo agra
RODELØKKEN KAFE

ÅPNINGSTIDER
Åpningstidene er med forbehold om godt vær. Er været bra kan vi også holde litt lengre åpent. Er været dårlig, kan det hende vi stenger noe tidligere.

MAI TIL SEPTEMBER
Tirsdag til og med søndag: 11:00 til 17:00
Mandager: stengt.

OKTOBER TIL APRIL
Lørdag og søndag: 11:00 til 17:00
Mandag til og med fredag: stengt

Tlf: 22437228, fax: 22546607

E-post: post@rodelokken.no

Web: www.rodelokken.no

Alle rettigheter!

Wedelsvei 1, Bygdøy, 0287 Oslo