MAT OG DRIKKE

Olivia Tjuvholmen

olivia-tjuvholmen-forsidebilde

Varmt velkommen til oss på Olivia Tjuvholmen!

Olivia Tjuvholmen er den nest yngste søsteren i familien, og har vært godt besøkt siden åpningen sommeren 2011. Her kan du booke bord for 1-9 personer. For selskap over 9 personer, ta kontakt med oss på booking@olivia.no.
Restauranten som ligger på byens nypopulære halvøy er inspirert av Venezia med sine sjarmerende elvekanaler og myldrende folkeliv. Det unike konseptet gjenspeiles i eksklusive bilder som tar deg rundt på en reise i restauranten. På den måten bringer vi et lite stykke Venezia til deg.

olivia-tjuvholmen-bilde-01
olivia-tjuvholmen-bilde-02
olivia-tjuvholmen-bilde-03
olivia-tjuvholmen-bilde-04
olivia-tjuvholmen-bilde-05
olivia-tjuvholmen-bilde-06
olivia-tjuvholmen-bilde-07
olivia-tjuvholmen-bilde-08
olivia-tjuvholmen-bilde-09


Med fokus på ekte italienske råvarer serverer vi pizza, pasta og andre italienske retter - alt laget fra bunn og med kjærlighet på vårt kjøkken. Som på de andre Olivia-restaurantene er det åpen kjøkkenløsning slik at man kan følge pizzabakerne i aksjon ved steinovnen.
Uteserveringsområdet som ligger på den populære bryggepassasjen ved inngangen til Tjuvholmen har varmelamper, pledd, parasoller og markiser som sørger for god stemning, uansett vær. På varme solskinnsdager er Tjuvholmen det perfekte stedet å spise ute, med utsikt til sjø og folkeliv.
Velkommen til oss!

Finner du ikke bord på ønsket tidspunkt? Ingen fare; bare kom innom, så hjelper vi deg. Vi har nesten alltid plass til drop in-besøk.


Benvenuti!


logo olivia

OLIVIA, TJUVHOLMEN

Åpningstider:
Man.-Tir.: 11:00 - 22:00
Ons.-Tor.: 11:00 - 23:00
Fre.-Lør.: 11:00 - 00:00
Søn.: 12:00 - 22:00

Tel.:

Bryggegangen 4, 0252 Oslo