GALLERIER

Fineart Foto

galleri-fineart-fasade
Vår nye sal på Tjuvholmen er kun dedikert kunst fotografi. Her finner du Norske og Internasjonale foto kunstnere.

I disse korona tider har vi utstilt følgende kunstnere:Axel Crieger, Raymond Mosken, Tyler Shields, Morten Qvale, Ron Galella, George Holz, Brian Duffy, Terry O´Neill, Norman Parkinson, Russell James, David Yarrow, i tillegg til disse har vi mange flere kunstnere som vi kan vise deg, velkommen til Filipstad brygge 2 Tjuvholmen.
Vi har store lokaler så ikke vær bekymret for at du skal komme tett på andre, men vi oppfordrer våre besøkende å ta hensyn, vi har antibakk til alle.

qvale-galleri-bilde-01
qvale-galleri-bilde-02
qvale-galleri-bilde-03
qvale-galleri-bilde-04
qvale-galleri-bilde-05
qvale-galleri-bilde-06
qvale-galleri-bilde-07
qvale-galleri-bilde-08
qvale-galleri-bilde-09
Morten Qvale er kunstnerisk ansvarlig hos Fineart Foto. Morten har lang erfaring innen foto og kunstfotografi, startet Norges første internasjonale motemagasin TIQUE i 1983. Er innehaver av Zone 5 Studios As sammen med sine to fotograf sønner Truls og Thomas, som er ledende innen utleie av foto og filmstudioer i Norge i over 35 år. Har jobbet som fotograf internasjonalt siden 1986, for noen av de ledende magasiner og kunder verden over. Hadde sin første separat utstilling i 2000, startet Qvale Galleri i 2013 på Majorstua. Fineart er Skandinavias største galleri med en omsetning på over 70 millioner. Qvale Galleri slo seg sammen og startet Fineart Foto i 2019. Omsetningen av kunstfotografi i 2019 passerte 28 millioner, det var av både Norske og internasjonale fotokunstnere. I 2020 og årene fremover vil vi stille ut det ypperste av hva fotokunst har å tilby.
logo qvale galleri

FINEART FOTO

Phone: +47 22 01 24 20

Mail: morten@fineart.no


Filipstad brygge 2, 0252 Oslo