GALLERIER

Galleri Briskeby

galleri-briskeby-fasade

Utstiling 8. sept. - 6. okt.
Bjørnulf Dyrud - "OPPBRUDD" - maleri og monotypi

"Jeg har valgt å kalle denne utstillingen for «Oppbrudd». Hva ligger i dette? Oppbrudd betyr jo vanligvis å bryte opp fra noe, eller flytte til et annet sted. Jeg bruker ordet mer som at jeg bryter opp elementer av natur og setter dem sammen igjen på en ny måte. Dermed oppstår de abstrakte uttrykkene som jeg har her. Jeg liker figurasjon og jeg liker abstraksjon, og prøver å fordele dem noenlunde jevnt." - Bjørnulf Dyrud

galleri briskeby dyrud bilde 03

Bjørnulf Dyrud (f. 1959) har hatt en rekke utstillinger over hele landet og har deltatt på flere internasjonale kollektivutstillinger. Han er bl.a innkjøpt av Norges Bank, Rikstrygdeverket, Haugesund sykehus, Terra Finans, Toten Sparebank og Stange Bibliotek.

Om Galleri Briskeby
Vi har som målsetting å vise bredden innen norsk samtidsgrafikk; fra gamle håndverkstradisjoner til nye tendenser innen uttrykksformen. Bak hvert eneste grafiske blad – enten det er litografi, etsning, sliketrykk eller tresnitt - ligger det en møysommelig kunstnerisk prosess. Grafikk er kunsten for alle! Eksklusivt og tilgjengelig på samme tid.

Hos oss stilles det høye krav til kvalitet samtidig som dørterskelen er lav.

I våre gallerilokaler viser vi kontinuerlig separat – eller gruppeutstillinger med kunstnere som arbeider med grafikk. I underetasjen har vi en permanent småbildeutstilling av et utvalg kunstnere tilknyttet galleriet.

Vi har skuffene fulle med grafikk som formidles på vegne av kunstnerne, og trykkene er til enhver tid tilgjengelig for salg.

Besøk vår nettbutikk for en bedre oversikt over hvilke bilder som finnes hos oss.

Vi anbefaler likevel de som har muligheten å komme innom galleriet for å se bildene. Gjengivelsen på skjermen blir aldri like bra som i virkeligheten, og vi har flere trykk i galleriet enn de som ligger ute på nettet.

Vi tilbyr også innramming.


logo galleri briskeby
GALLERI BRISKEBY

Åpningstider: 
Tirsdag - fredag: 12 - 18
Lørdag - søndag: 12 - 15

Telefon: +47

Web: www.galleribriskeby.no

ADRESSE: